Ny vurdering av din diagnose

Et bredt utvalg behandlinger

OncoloMed møter behov

Vi ser behovet for raskere og mer presise diagnoser. I takt med at behandlingsmetodene for kreft blir flere, øker også ditt behov for å forstå kreften fortere og bedre. En korrekt diagnose og histologi er alltid grunnlaget for å kunne finne mulige behandlingsalternativer.

 

Det kan være avgjørende med en alternativ mening

Vi mener at en 2nd Opinion er sentralt for enhver kreftpasient, og vi er ikke alene om å mene dette. Selv ledende og renommerte sykehus oppfordrer sine pasienter til å få en vurdering utenfra. Du har ingenting å tape, og det kan gi trygghet også i forhold til om behandlingstilbudet hjemme er det mest egnede for din diagnose.

 

Hvorfor trenger jeg en fornyet vurdering?

Det er viden kjent at å oppdage og behandle kreft på et tidlig stadie kan redde liv. Det samme gjelder for det å samle alle fakta når du har fått din kreftdiagnose. Om du proaktivt søker en ny vurdering kan du og dine nærmeste finne ut mer om kreften din og alle behandlingsalternativene som er tilgjengelig for deg. På denne måten føler du en større kontroll over sykdommen.

En fornyet vurdering gir deg større mulighet til å velge den behandlingsplan som er rett for deg. I følge en studie blir én av åtte kreftpasienter feildiagnostisert. En ekstra vurdering kan diagnostisere en annen type eller et nytt stadium av kreft, noe som endrer behandlingsplanen. Hvis den originale diagnosen bekreftes kan en fornyet vurdering kanskje forsyne deg med flere behandlingsalternativer du kan vurdere.

En sjelden krefttype kan øke sjansene for en feildiagnose, siden patologen kanskje ikke har støtt på den så mange ganger. Er du diagnostisert med en sjelden krefttype kan en fornyet vurdering hjelpe med en bekreftelse på krefttype og -stadium.

Mange sykehus har diagnosemulighetene som er hyppigst brukt, men mangler kanskje andre som ikke brukes like ofte eller som rett og slett koster for mye for en offentlig helseinstitusjon.

Noen sykehus har teknologi som ikke er tilgjengelig andre steder. En fornyet vurdering fra en lege utenfra kan gi deg flere behandlingsalternativer som kan være mer avanserte eller skreddersydd til dine individuelle behov.

De fleste leger forstår at pasienter har rett til å en 2nd opinion. Det er faktisk mange som oppfordrer til det. Du er slett ikke forpliktet til å bli behandlet av den onkolog din lege anbefaler. Når du møter en ny lege, legg også merke til sykepleierne og administrasjonen. Dette hjelper deg til å velge det beste teamet og sykehuset for dine behov.

Til slutt, hvis du har blitt fortalt at det ikke finnes håp og at kreften din er uhelbredelig, kan en annen lege fortsatt foreslå eventuelle behandlingsalternativer.

Ved bruk av vår moderne, tekniske plattform kan vi sende dine sykejournaler og data til klinikker på få minutter.

Våre teknologier

Svaret er vår moderne, teknologiske plattform som tillater oss å ta imot dine bilder og distribuere dem til sykehus og klinikker på få minutter. Dette sparer verdifull tid i innhentingen av behandlingsråd fra spesialister.

Vi er teknologisk orientert. Pasienter spør oss ofte om hvordan de kan sende sin MRI/CT/Røntgen-, PET/CT- eller PET/MRI-bilder så vi raskt kan distribuere dem til sykehus og klinikker.

Svaret er vår moderne, teknologiske plattform som tillater oss å ta imot dine bilder og distribuere dem til sykehus og klinikker på få minutter. Dette sparer verdifull tid i innhentingen av behandlingsmuligheter fra vårt nettverk ute.

I tillegg til tid, er det tre viktige faktorer som gir optimale behandlingsresultater for enhver kreftpasient:-

– Tidlig oppdagelse og en presis diagnose av kreftsykdommen.

– Å velge den behandlingsmetoden som har størst sannsynlighet for å ødelegge kreftcellene og bevare de friske cellene og det friske vevet intakt.

– Ekspertisen til de profesjonelle helsearbeiderne og de medisinske institusjonene som behandler pasienten.

Vi sender deg gjerne en link som viser hvordan vår tekniske plattform fungerer. Send oss en e-post, så sender vi deg detaljer for å logge inn.

Kontakt oss

Vi hjelper deg også med alle nødvendige avtaler med sykehuset eller den klinikk du velger. Fordi tiden er en vesentlig faktor tilbyr vi en effektiv og personlige service.

Hva vi tilbyr

Vi gjør hva vi kan for å gjøre prosessen enklest mulig

Diagnose og nye vurderinger

Vi anbefaler alltid å få en fornyet og alterantiv vurdering

Sykehus og Klinikker

OncoloMed har et stort nettverk av sykehus, klinikker og spesialister over hele verden

Organisering av din pleie

Vi assisterer deg med alt innen organisering av din pleie og behandling

Avtal et uforpliktende møte

Ring oss på (+47) – 909 13 600 eller send mail på info@oncolomed.no