Sykehus og klinikker

Et bredt utvalg behandlinger

OncoloMed har stort nettverk

Gjennom vårt internasjonale nettverk av sykehus og spesialister kan vi innhente hurtig informasjon om behandlingsalternativene for din spesifikke kreftdiagnose.

 

Få verdifulle tilbakemeldinger

Oncolomed har gjennom flere år bygget opp et stort nettverk av sykehus og kreftspesialister. Dette gir deg muligheten til å få verdifulle tilbakemeldinger fra en rekke sykehus og klinikker, og finne mulige alternative behandlinger en dem som tilbys deg her hjemme.

Vi setter pasientene først

Kreftbehandling i utlandet kan være dyrt, og priser varierer fra land til land. Med Oncolomed har du flere alternativer å velge mellom – selv for samme type behandling, som varierer i pris fra land til land.

Vår policy er alltid å ha tett kontakt med de medisinske institusjonene vi jobber med, og vi har personlig møtt mange av spesialistene som kan bli ansvarlige for din behandling.

Vi setter alltid pasientene våre først, og tilbyr personlig assistanse i din kamp  mot din sykdom. Ved enkelte klinikker kan vi organisere egne pasientkoordinatorer, som kan hjelpe deg med alt det praktiske som følger en behandling ute, dog skal det understrekes at dette ikke er medisinsk hjelp, det medisinske vil alltid det enkelte sykehus være ansvarlig for.

Vi kan også reise med pasientene, når dette måtte være ønskelig og praktisk mulig, se prislisten for kostnadene for dette tilbud.

Noen av våre sykehus

Vi har gjennom årene assistert pasienter til behandling i en rekke land, på flere kontinenter, og selv om Tyskland og England kanskje er mest aktuelle for de fleste, har vi hatt pasienter både til USA og Kina for å nevne noen.  Det skjer en rivende utvikling innen kreftbehandling over hele verden, noe f.eks. Kina er et godt eksempel på.  Fra tidligere å være mest kjent for sine holistiske behandlingsmetoder, er Kina nå i ferd med å bli ledende innen en rekke områder i forskning på kreft.  Dette gir seg igjen utslag i at man gjerne er tidligere ute med behandlinger, før disse er alment akseptert eller godkjent for bruk i vestlige land.

Vi har her bare gjort et utvalg av klinikker vi jobber mot, noen samarbeider vi tettere med enn andre, men felles for dem alle er at de har hatt flere norske pasienter til behandling, både pasienter som kommer gjennom OncoloMed eller som har reist i egen regi.

Medias Klinikum - Tyskland

Medias Klinikum er en uavhengig privatklinikk med fokus på Regional Kjemoterapi og Onkologisk Kirurgi.  Klinikken har mer enn 30 års erfaring innen regional kjemoterapi, under ledelse av Prof. Dr. med. Karl. R. Aigner. OncoloMed representerer Medias Klinikum i Skandinavia.

alho_burghausen4
medias

Northwestern Medicine - USA

Northwestern Memorial Hospital (NMH) er rangert som det 6 beste sykehus i USA, og med sin beliggenhet i sentrum av Chicago, Illinois er det svært gode forbindelser både til Norge og resten av Skandinavia.  Sykehuset har totalt 894 pasient rom og omfatter mer enn 3 millioner kvadratmeter medisinsk ekspertise. Nesten alle medisinske spesialiteter er representert, gjennom mer  av over 1600 leger. Det er det tredje største sykehuset i USA og det femte største sykehus i verden.

northwestern-medicine-hospitals-1000px
454378783_1280

Medias Klinikum

Medias Klinikum er en uavhengig privatklinikk med fokus på Regional Kjemoterapi og Onkologisk Kirurgi.  Klinikken har mer enn 30 års erfaring innen regional kjemoterapi, under ledelse av Prof. Dr. med. Karl. R. Aigner. OncoloMed representerer Medias Klinikum i Skandinavia.

alho_burghausen4
medias

CNAO Foundation - Italia

CNAO (Nasjonalt senter for onkologisk Hadronterapi) er et innovativt og teknologisk avansert klinisk senter, opprettet av det italienske helsedepartementet for behandling av radio-resistente eller inoperable svulster med karbon-ioner og protoner.

e378e8ca892e0e97176cb55818b729e7-edificio-esterno-cnao
cnao

HCA Hospitals UK

HCA Group eier 6 av Londons mest respekterte private sykehus og har det største og mest avanserte private kreftbehandlingsnettverket i Storbritannia. Deres sykehus og kreftsentre er: Harley Street Clinic, The Lister Hospital, London Bridge Hospital, The Portland Hospital, Princess Grace Hospital, Wellington Hospital og Harley Street Clinic.

the-harley-street-clinic.main
HCA-logo

Heidelberg University Hospital Tyskland

Heidelberg Universitetssykehus er et av de største og mest prestisjetunge sykehusene i både Tyskland og Europa i dag. Sykehuset behandler ca. 1 million polikliniske pasienter og 65 000 pasienter hvert år. Sykehuset er kjent for å behandle kreft og arbeider i samarbeid med ulike forskningsinstitutter, inkludert det tyske kreftforskning senteret ved National Center for Tumor Diseases, som er modellert på American Comprehensive Cancer Center.

heidelberguniversityhospital01
HEIDELBERG UNIVERSITY

Saphir Radiochirurgie - Tyskland

Saphir Radiochirurgie har i over ti år vært spesialister på radiokirurgisk behandling ved hjelp av ultramoderne CyberKnife og GammaKnife-systemer. Tallrike svulsttyper og funksjonsforstyrrelser i nesten alle kroppsområder kan behandles med maksimal effektivitet takket være Saphirs presise  bestrålingssystem, med minimal påvirkning på de friske organer. Saphir har behandlingssentre både i Gûstrow og Frankfurt i Tyskland.

haupteingang_uniklinikum_frankfurt_foto_klein-600x388
safir

StoreMyTumor

Immuno-Solutions samarbeider med tett med ledende onkologer for å gi pasientene de nyeste vitenskapelige tester, undersøkelser og funn innen personlig tilpasset immunterapi. Gjennom sitt nettverk av forskere og kliniske rådgivere tilbyr Immuno-Solutions en rekke immunterapi-tilpassede protokolldesign og CRO-løsninger.

856_store_my_tumor
store

Hufeland Klinik - Tyskland

Hufeland Klinik gir primært en biologisk terapi for å forbedre immunforsvaret til kreftpasienter, pasienter med andre kroniske sykdommer og personer med høyere risiko for å få kreft og som trenger forebyggende behandling. Deres behandling er basert på et helhetlig konsept som er utviklet over mange år. Kreft og mange andre sykdommer påvirker alltid personen som helhet: kroppen og sinnet. Deres milde behandlingsmetoder er ikke ødeleggende for kroppen, men støtter den og styrker den, og kan hjelpe hvor konvensjonelle metoder har mislyktes eller ikke lenger er mulige

360px-Hufeland-Klinik
hufeland

Puhua Beijing International Hospital - Kina

Beijing Puhua International Hospital (BPIH), som ligger i hjertet av Beijings kulturelle sentrum, har siden 1995 levert innovativ kreftbehandling med fokus på kombinasjon av skolemedisin/immunterapi og tradisjonell kinesisk medisin. Mer enn 50% av pasientene er i dag internasjonale, de fleste fra Amerika, Europa, Russland, Afrika, Australia og Midtøsten.  Beijing Puhua International Hospital var det første vestlige standard, fullservice sykehus i Beijing, og har 62 senger. Foruten de medisinske og kirurgiske tjenestene som tilbys i ulike avdelinger innen kardiologi, onkologi, ortopedi og generell medisin, har BPIH også en omfattende virksomhet innen stamcelle terapi for en rekke diagnoser.

Puhua Hospital Drive
Logo-of-Puhua-International-clinic-Blue1-1024x819

Unifontis - Tyskland

Flere og flere undersøkelser støtter funnene om at aspirin (acetylsalisylsyre) har en betydelig anti-tumor effekt. I utgangspunktet bekrefter effekten der det er forårsaket av en innflytelse av et enzym kalt COX-2, men dagens forskning bekrefter effekten av det sure ekstracellulære miljøet av kreft. Denne egenskapen åpner muligheten for selektivt å målrette kreftceller ved bruk av acetylsalisylsyre. Selv om den kliniske effekten med mindre bivirkninger allerede er godt etablert, er bruken fortsatt begrenset til enkelte sentre. Unifontis Klinik er en av disse.

csm_KOCH7345_1051f482ab
unifontis

Proton Therapy Center - Tsjekkia

Praha Proton Therapy Center åpnet dørene i 2012, og kan behandle opptil 2500 pasienter årlig med proton behandling. Fem behandlingsrom er tilgjengelige, og senteret har i tillegg et komplett utvalg av diagnostisk utstyr som CT, MR og PET/CT scanner.  Senteret er i stand til å behandle et bredt spekter av diagnoser, inkludert hjerte-, hjerne-, hode- og nakkesvulster, bryst, prostata og gastrointestinale kreftformer samt svulster i nærheten av ryggraden.

DSC_6301
PTC-logo-BLUE

European Institute of Oncology - Italia

Det europeiske institutt for onkologi (IEO) er et spesialisert kreftbehandlingssenter og et av Europas ledende forskningssentre. IEO er akkreditert av både Joint Commission International (JCI) og Organisasjonen for europeiske kreftinstitusjoner (OECI) og tilbyr forebyggende tjenester, tidlig diagnose og kirurgisk og medisinsk behandling ved hjelp av avanserte teknikker og utstyr. Omfattende fysioterapi og rehabilitering er også tilgjengelig etter behandling. IEO ligger i Sør-Milano, ca. 63 km fra Malpensa flyplass. Det er tilgjengelig via offentlig transport eller taxi.

building_01
ieo logo

Global Virotherapy Cancer Clinic - Latvia

Global Virotherapy Cancer Clinic er verdens første spesialklinikk for onkolytisk viroterapi. Klinikken tilbyr  en integrativ tilnærming til behandling,  gjennom bru av viroterapi, immunstimulerende diett, trening og fysioterapi, for å bedre pasientens generelle helsestatus og trivsel.

cancer_treatment_2
logo

Hva vi tilbyr

Vi gjør hva vi kan for å gjøre prosessen enklest mulig

Vi anbefaler alltid å få en fornyet og alterantiv vurdering

OncoloMed har et stort nettverk av sykehus, klinikker og spesialister over hele verden

Vi assisterer deg med alt innen organisering av din pleie og behandling

Avtal et uforpliktende møte

Ring oss på (+47) – 909 13 600 eller send mail på info@oncolomed.no

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.