Om Oncolomed

Moderne kreftbehandlinger

OncoloMed AS er en virtuell tilrettelegger for kreftbehandling, og vi har vært bindeledd mellom kreftpasienter og kreftbehandlere i utlandet siden 2010.

Vi representerer flere sykehus og klinikker. Våre samarbeidspartnere leverer innovative kreftbehandlinger og høy pasientomsorg. Men det er viktig å huske på at Ikke alle våre kunder vinner sin kamp mot kreften selv om en rekke pasienter har fått sine liv tilbake etter at de har reist til våre samarbeidspartnere.

Ingen mirakelkur mot kreft

Vi er de første til å innse og innrømme at det ikke finnes noen mirakelkur mot kreft, men vi vet også at man ikke på noe sykehus i verden finner alle typer behandling under samme tak. Alle medisinske disipliner, eksperter og spesialprosedyrer som trengs for å bekjempe kreften vil aldri være samlet på ett sted. Vår oppgave er å innhente en 2nd opinion for deg fra kreftsykehus og spesialister fra land som Tyskland, England, USA, Italia og Kina, for å nevne noen, slik at du kan få mulige behandlingsalternativer for nettopp din diagnose.

logo_abim                logo_aap                logo_aafp        logo_nrha.

Oncolomed er et Norsk selskap

Med et stort internasjonalt nettverk

OncoloMed er et norsk selskap, men vi jobber internasjonalt. Med 4 ansatte i Norge og partnere i flere andre land, inkludert Tyskland, Latvia og Storbritannia, er vi alltid på utkikk etter nye og banebrytende kreftbehandlinger.

Vi er ikke leger, og vi skal heller ikke ha noen rådgivende rolle i forhold til den enkeltes valg av behandling, da vi kun er tilretteleggere og bindeledd mellom den enkelte pasient og sykehusene ute.

Vi har gjennom årene opparbeidet oss et stort nettverk av ekspertise både fra ledende store sykehus samt mindre og nisjepregede behandlingsentre i utlandet.   Disse representerer et bredt utvalg behandlingsmuligheter; ofte behandlinger som av ulike grunner ikke tilbys av det offentlige helsevesen hjemme. At ulike typer kreftbehandling ikke er godkjent hjemme, og da gjerne får merkelappen «eksperimentell», innebærer ikke at den ikke kan være i daglig bruk i veldig mange andre land, og det finnes da også en rekke eksempler på at f.eks. ulike immunterapibehandlinger kan være godkjent i våre naboland, men ikke i Norge. Våre samarbeidspartnere tilbyr forskjellige behandlinger og muligheter, men valget er ditt og ditt alene.

Vi har siden 2010 assistert mer enn 400 pasienter i sitt søk etter en fornyet vurdering eller behandling utenlands.

OncoloMeds idègrunnlag:

I disse dager, der medisinsk kunnskap vokser eksponentielt og helsevesenet stadig blir mer fragmentert av sub-spesialisering, krever optimale behandlingsresultater omfattende kunnskap av pasientens diagnose og tilstand. Tidene da ethvert stort sykehus kan gjøre enhver behandling er for lengst historie. Optimale behandlingsresultater kommer an på to faktorer: pasientens spesifikke helsetilstand, og ekspertisen til helsearbeiderne og de medisinske institusjonene som behandler pasienten. Vi mener at ved en personlig tilnærming kan oppnå gode resultater av behandlingen, en raskere vei tilbake til god helse, mindre komplikasjoner og derfor; lavest kostnad.

Kontakt oss i dag på info@oncolomed.no om du har spørsmål om hvordan vi kan assistere deg, eller fyll ut vårt kontaktskjema, med så mye informasjon om din tilstand som mulig.

AVTAL ET UFORPLIKTENDE MØTE

Ring oss på (+47) – 909 13 600 eller send mail på info@oncolomed.no

  • Hei Torkel! Dette er D.A som skriver her. Du hjalp oss i 2015 med å sende min mor, E. A., til CNAO i Italia. Jeg kan informere om at min mor nå er kurert og frisk. Cysten/veksten har stoppet å vokse og har til og med blitt redusert. Jeg vil bare takke deg for hjelpen og innsatsen. Uten deg og din innsats så ville nok ikke min mor vært her i dag.
    D.A. Barn av behandlet Pasient
  • I had cancer in in the root of my tongue. Today I am completely free of cancer and still working. I am 70 years old. Maybe you can remember me? I believe the treatment I got at your hospital is the main reason why I am still alive. So thank you!
    Ikke Navngitt Ex-pasient