Onkologer/Spesialister

Et bredt utvalg behandlinger

OncoloMed har opparbeidet et stort nettverk av sykehus og klinikker som spesialiserer seg på behandling av kreft. Disse har ulike spesialiteter og behandlingsmetoder; noen er rene nisjeklinikker, andre har et komplett behandlingsregister å tilby, som f.eks. Northwestern Medicine, som med sine over 30.000 ansatte innen ulike fagfelt representerer det meste innen både konvensjonell og såkalt eksperimentell behandling, som f.eks. kliniske studier.

Det er derfor umulig å presentere alle de ulike spesialister vi jobber mot, men her er et lite utvalg av onkologer og andre spesialister, som står klar til å hjelpe våre Norske og Skandinaviske pasienter:

Prof Edward Leen

Princess Grace Hospital, London

Prof. Edward Leen

Professor Edward Leen er professor i radiologi ved Imperial College London og intervensjons radiolog med behandling av kreftpasienter ved Hammersmith, Charing Cross, St. Marys og The Princess Grace Hospital i London.

Les mer...

Han har over 15 års erfaring med ablasjonsbehandlinger og teknikker, og har behandlet over 1500 pasienter med lever, lunge, bukspyttkjertel og nyre-tumorer.

Mer om Prof. Leen kan du finne her (engelsk tekst)

Prof Karl Aigner

Medias Klinikum, Tyskland

Prof. Dr. Med. Karl R. Aigner

Prof. Dr. Med. Aigner er en av pionerene innen regional kjemoterapi. I mer enn 30 år har han jobbet med RCT, og teller i dag som en av de mest erfarne legene for denne behandlingsmetoden.

Les mer...

Utallige forelesninger og gjestevirksomhet i USA, Japan, Kina, Israel, Egypt, Australia og en rekke andre land, samt mer enn 200 publikasjoner i faglitteratur og forelesninger i inn- og utland, sier litt om Prof. Aigners og Medias Klinikum’s engasjement innen RCT – regional kjemoterapi.

Mer om Prof. Aigner kan du lese her

professor-justin-stebbing

Imperial College and Imperial College Healthcare NHS Trust, London

Prof. Justin Stebbing

Professor i kreftmedisin og onkologi, konsulent onkolog, Imperial College og Imperial College Healthcare NHS Trust. Professor Justin Stebbing spesialiserer seg på en rekke ondartede krefttyper, med fokus på behandling med immunterapi (bl.a. bryst-, GI, og lunge) samt kliniske studier).

Les mer...

Han startet sin medisinske løpebane som medisin student ved Trinity College Oxford, hvor han fikk en første klasse grad. Etter å ha fullført junior doktorgrad i Oxford, gjennomførte han videre opplæring på Johns Hopkins Hospital i USA, og returnerte til London for å fortsette sin karriære innen onkologi ved The Royal Marsden og deretter St. Bartholomews sykehus. Professor Stebbings opprinnelige PhD-forskning undersøkte samspillet mellom immunforsvaret og kreft; Han ble utnevnt som seniorlærer i 2007, og professor i 2009.

Professor Stebbing har publisert over 600 forskningsrapporter i tidsskrifter som Lancet, New England Journal, Blood, Journal of Clinical Oncology, Annals of Internal Medicine, samt skriver regelmessig for nasjonale og internasjonale medier og presentere nye data om optimale kreftbehandlinger på de store internasjonale kreftkonferanser, som Asco.

Vil du vite mer om Prof. Stebbing kan du klikke her

Prof. Roberto Orecchia - IEO

The European Institute of Oncology, Milano

Prof. Roberto Orecchia

Roberto Orecchia har vært i IEO siden 1995, som direktør for radioterapi, og har her gitt livet til Senter for Avansert Radioterapi, som i dag er et globalt ledende senter for teknologisk utstyr og antall behandlede pasienter. I toårsperioden 2013-2014 var han vitenskapelig med-direktør for instituttet.

Les mer...

I årevis ledet han Radioterapeutskolen og Skolen for medisinske teknikker for medisinsk radiologi ved Universitetet i Milano (der han er full professor i radioterapi), og han er videre vitenskapelig direktør for CNAO-stiftelsen, Nasjonalt senter for onkologisk adroterapi (kreftbehandling med tunge ioner)

Avtal et uforpliktende møte

Ring oss på (+47) – 909 13 600 eller send mail på info@oncolomed.no