Vi tilbyr

Et bredt utvalg behandlinger

Moderne kreftbehandlinger

Vi gjør hva vi kan for å gjøre prosessen enklere for deg og dine nærmeste

Er du rammet av kreft, og ønsker du å utforske mulige alternativer som finnes internasjonalt? Vi hjelper deg med å kartlegge alternativene, som du ikke får tilbud om hjemme. Våre samarbeidspartnere tilbyr alt fra immunterapi, regional cellegiftbehandling, CyberKnife, Nanoknife, Protonbehandling til mer holistiske alternativer. Vi har et stort nettverk av spesialister på ulike klinikker og på ulike krefttyper. Vi hjelper deg gjerne videre i ditt søk etter alternative muligheter.

OncoloMed AS har etablert et stort nettverk med et bredt spekter av sykehus, klinikker og spesialister for behandling av kreft. Valg av medisinske sentre tilfredsstiller en rekke kriterier for å sikre den enkelte pasient en god behandling og trygghet.

Vi anbefaler alltid å få en fornyet og alterantiv vurdering

Diagnose og nye vurderinger

Vi anbefaler alle å gjøre en fornyet vurdering for å dobbeltsjekke kvaliteten og nøyaktigheten i din opprinnelige diagnose, samt for å dobbelsjekke om den oppsatte behandlingsplan er den mest egnede for deg. Ved bruk av vår moderne, tekniske plattform kan vi sende dine sykejournaler og data til klinikker på få minutter.

OncoloMed har et stort nettverk av sykehus, klinikker og spesialister over hele verden

Sykehus og Klinikker

Når vi har mottatt dine journaler/epikriser og bildediagnostikk og sendt ut dette for en ny vurdering, bistår vi med å gjøre informasjonen tilgjengelig slik at du kan diskutere de ulike tilbud med din behandlende lege eller fastlege og vurdere disse opp mot det tilbud som foreligger hjemme.

Vi assisterer deg med alt innen organisering av din pleie og behandling

Organisering av din pleie

Vi hjelper deg også med alle nødvendige avtaler med sykehuset eller klinikken du måtte velge. Fordi tiden er en vesentlig faktor tilbyr vi en effektiv og personlige service.

Avtal et uforpliktende møte

Ring oss på (+47) – 909 13 600 eller send mail på info@oncolomed.no